Jocek viccei

Mivel szeretem a szánalmasan lefárasztós, csak nekem vicces (fa)vicceket, ezért úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm őket, hátha akad egy-két beteg ember akinek még teszik is... :D Asszem belekerül egy két videó is...

Friss topikok

Linkblog

2008.07.10. 11:32 takacsjozsi

Kezdő iWiW felhasználók figyelem!!!!


Útmutató kezdő iWiW ( ejtsd: Ályvív) felhasználók számára:

Tegyél a neved elé egy "A" betűt és máris az első oldalon fogsz szerepelni. Fontos hogy legyen egy "party előtt" című képed! Lányoknak kell egy nagyon SZEXIS, fiúknak egy nagyon menő kép! Ha van TETOVÁLÁSod, mindenképp látszódnia kell. Én és az autóm című képet csak akkor tegyél fel, ha több HITEL van rajta, mint amennyit ér. A képeket kommentálhatod ANGOLUL is. Pl: my car, my best friend, I’m. Így tudni fogják hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem te tényleg KOMOLY angoltudással rendelkezel. Lehetőleg nyaraláson készült képeket rakj fel, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai volt az úticél. Ha Zalakaroson vagy Bükkfürdőn jártál, akkor inkább otthon készült képeket tegyél fel! Az ilyen képekhez már nem azt kell odaírni, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb, hogy hol és mikor készült. Pl. "2006 szilveszter Kuba". Néha írj valami idiótaságot az üzenőfalra: -milyen szar napod volt és eleged van, -sokat dolgozol és elfáradtál, -sikeres volt a vizsgád ezért mindenkit szeretsz, -vizsgázni fogsz és drukkoljon neked mindenki! A magamról rovatba írhatod hogy "aki ismer az ismer, ennyi" vagy "aki ismer annak nem kell bemutatkoznom". Regisztráld a kutyádat; szólj a szomszédoknak, hogy ők is regisztrálják az övékét, mert a te kutyád be akarja őt jelölni! Minden klubot jelölj be és jelölj vissza; minél több ismerősöd van annál MENŐBB vagy. Rendeld ezerrel a meghívókat, hogy majd az üzenőfalon minden nap reklámozd, hogy van egy!
ÉS AMI MEGTETSZIK AZ ÜZENŐFALON, FELTÉTLEN MÁSOLD BE ÉS RAKD KI 100x TE IS;) - hát hajrá 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://takacsjozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr21561959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása